Tunn och lätt dator som inte kompromissar med prestandan

Ta dig an det nya året med stilrena Yoga Slim 9i  

Det är snart dags att ringa in det nya året och med det nya året kommer ofta löften om att äntligen våga ta steget in i något nytt. Kanske vill du plocka upp en ny hobby, utveckla redan existerande talanger eller åka på den där resan du alltid drömt om. För att våga ta första steget in i något nytt kan det vara viktigt med en pålitlig kompanjon på vägen. Som kan vara vid din sida oavsett var, utöka dina möjligheter för skapande och hålla dig stilren på vägen. Nya tunna och lätta Yoga Slim 9i ska vara utvecklad för att göra just detta.  

Tidigare i år lanserade Lenovo den 7e generationen Yogaserien inklusive Yoga Slim 9i som är en intressant modell för dig som är ute efter en elegant, kraftfull och mobil dator. Den väger bara 1,3kg och har en nätt design (15 mm i hopfällt läge) men klarar av multitasking på hög nivå tack vare att den drivs av Intel Evo med tolfte generationens Intel Core-processorer. 

OLED-skärmen med 4K upplösning har touch-funktion och går att fällas bakåt 180 grader 

Yoga slim 9i har en uppdateringsfrekvens på 90 Hz och 1 ms svarstid vilket innebär att fördröjningar och hackande blir ett minne blott när du jobbar, tittar på serier/filmer eller spelar dataspel. Med fyra inbyggda högtalare från Bowers och Wilkins levereras ett ljud i toppklass, vilket man inte alltid förväntar sig från en bärbar dator.   

Att den är snygg att titta på med sina rundade kanter och en ovansida täckt med 3D glas är inte heller något minus.  

Om du vill veta mer om Yoga Slim 9i finns information på Lenovo.se