Dubbel succé för Quality Hotel Arlanda XPO på World Travel Awards: Triumferar som ’Sveriges Ledande Konferenshotell 2024’

Quality Hotel Arlanda XPO befäster sin enastående status genom att vinna två internationella priser: Sweden’s Leading Conference Hotel 2024 vid World Travel Awards, för tredje året i rad, och ’Sweden’s Best MICE Hotel 2023’ vid World MICE Awards.

Dessa utmärkelser förstärker hotellets position som en mångsidig destination som erbjuder inspirerande mötesupplevelser och skräddarsydda evenemang för såväl nationella som internationella gäster.

Den 6:e mars samlades hela resebranschen på The Ritz-Carlton Hotel i Berlin för att utse vinnarna inom turism- och reseindustrin. World Travel Awards och World MICE Awards brukar beskrivas som resebranschens Oscarsgala där nyckelpersoner, beslutsfattare och media samlas. Evenemanget syftar till att belöna och lyfta fram enastående insatser och aktörer.

– Att vinna World Travel Award som Sveriges Ledande Konferenshotell för tredje året i rad är en bekräftelse och en hyllning till teamets engagemang och spetskompetens som i sin tur skapar en kultur av framgång och hållbarhet. Att vi även blivit framröstade som Sveriges Bästa MICE-hotell 2023 är ytterligare ett bevis på att våra gäster uppskattar vår fina anläggning och den service som vårt fantastiska team levererar dagligen, säger Hanna Ringdahl, General Manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Om Quality Hotel Arlanda XPO
Quality Hotel Arlanda XPO är ett modernt hotell beläget 10 minuter från Arlanda flygplats och mitt i Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter. Med 421 stilfullt inredda hotellrum, 2200 kvadratmeter mötesyta, restaurangen The Social Bar & Bistro och andra faciliteter erbjuder hotellet en perfekt plats för möten, konferenser och avkoppling. Med närhet till Arlanda flygplats, tågstationer och bilvägar är hotellet lättillgängligt för både affärsresenärer och fritidsresenärer.