Nyrenoverat och med nytt fokus när Best Western Plus Oslo Airport upp dörrarna igen

Efter en omfattande renovering har Best Western Plus Oslo Airport fått ett rejält ansiktslyft. Äntligen är det dags att hälsa hotellgästerna välkomna igen – nu med fokus på helhetsupplevelsen med skräddarsydda lösningar, snarare än som ett vanligt flygplatshotell. 

Hotellet, som ligger bara ett par minuter ifrån Oslos flygplats Gardermoen, har sedan 2020 genomgått en förvandlingsprocess – från ett vanligt flygplatshotell till en mötesplats med inbjudande rum och loungeytor, högteknologiska konferensrum och matupplevelser baserade på lokala råvaror. Nu när hotellet äntligen står klart är man glada att återigen kunna hälsa sina gäster välkomna.

” Efter förvärvet av hotellet 2020 beslutades tidigt att göra en omfattande renovering, något som tyvärr fick läggas på is på grund av pandemin. Men nu är vi äntligen klara och stort fokus har lagts på helhetsupplevelsen med allt ifrån skräddarsydda konferensmöjligeter till vår restaurang där lokala råvaror står i centrum. Det känns otroligt spännande att kunna välkomna våra hotellgäster igen till vårt ”nya” hotell ”, säger Ingeborg Sandberg, hotelldirektör Best Western Plus Oslo Airport.

Hotellets nyrenoverade 201 rum är smakfullt inredda och väl ljudisolerade för bästa sömn. Vill man hålla konferens finns nio högteknologiskt utrustade lokaler med plats för 2 till 110 deltagare samt även två chambre separée i anslutning till restaurangen, lämpliga för exempelvis frukostmöten. På hotellets restaurang samarbetar man med ett antal lokala gårdar och leverantörer och där erbjuds gästerna god smakupplevelse i fina lokaler.

 Det är en otrolig förvandling som har gjorts på hotellet. Här har man tagit vara på hotellets strategiska läge som i kombination med alla faciliteter gör det till en perfekt plats för att mötas. Vi har många affärsresande som hela tiden återkommer till oss och som önskar något mer än bara ett ställe att sova på. Därför känns det extra positivt att man har satsat på helheten i erbjudandet, vilket vi är övertygade kommer att tilltala många”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

För den som gillar att träna, erbjuder hotellet också ett välutrustat gym med utsikt över skogen och vill man ta en promenad eller joggingtur finns det en fin väg ut i naturen i nära anslutning till hotellet. Här finns även en stor parkering med laddplatser för elbil och buss från Gardermoen flygplats tar bara 6 minuter.

Best Western Plus Oslo Airport Hotel ägs av Ragde Eiendom och CF Eiendom och har varit medlemmar i BWH Hotel Group sedan 2020.