Månadens tekniktips

Lenovo gör det igen

I en tid då varje detalj räknas och prestanda i toppklass tas för givet levererar Lenovo igen, med sin mest avancerade bärbara dator hittills. Yoga Pro 9i är flaggskeppet i den senaste Yoga-serien och riktar sig till dig som eftersöker en kraftfull men nätt dator i en snygg design.

Det är Intel-processorn som är nyckeln till Yoga Pro 9i:s mångsidighet och gör den idealisk för krävande uppgifter som videoredigering, spel och 3D-modellering oavsett om du är på ett café, på kontoret eller hemma. Tack vare Intel Core 9i-processorn (13e generationen) är det här ett riktigt kraftpaket och bland de bästa du kan få i en bärbar dator idag.

Med en imponerande 16-tums 3,2K PureSight Pro MiniLED-skärm får du en otroligt detaljerad och levande bildkvalitet med den färgnoggrannhet kreatörer kräver – men som även behövs för att kunna njuta till fullo av filmer med högkvalitativ grafik. Högtalarsystemet från Dolby Atmos innefattar 6 högtalare och 4 precisionsmikrofoner och gör att både underhållning och videosamtal levereras med klart och nyanserat ljud.

Dessutom har den stöd för de senast uppdaterade anslutningsalternativen Thunderbolt 4 och WiFi 6E och kommer med en högupplöst webkamera på 5MP. Kanske mest imponerande av allt är att du kan skriva snabbare och mer exakt än någonsin med det helt nya Yoga-tangentbordets ultraprecisa tangenter som bara trycks ned 1,5 mm, är fettbeständiga och ger en underbar skrivupplevelse. Den här datorn har verkligen allt du behöver om du är på jakt efter en uppgradering.