Croatia Airlines expanderar på Stockholm Arlanda Airport lanserar ny direktlinje till Zagreb inför sommaren 2024

Kroatiens nationella flygbolag expanderar på Stockholm Arlanda Airport inför sommaren 2024 och lanserar en ny direktlinje till Zagreb. Croatia Airlines, medlem i Star Alliance, kommer att trafikera den nya linjen tre gånger i veckan och bidra till att ytterligare knyta samman den svenska huvudstaden med Kroatien.

Croatia Airlines fortsätter sin expansion i Sverige och på Swedavias Stockholm Arlanda Airport genom att lansera en direktlinje till den nya destinationen Zagreb. Den nya linjen till Kroatiens huvudstad är ett välkommet tillskott till Arlandas utbud av destinationer och kommer att ytterligare stärka förbindelserna till landet från Stockholm.

– Det är mycket glädjande att Croatia Airlines nu expanderar sitt utbud på Stockholm Arlanda Airport. Swedavias syfte är att möjliggöra för människor att mötas, oavsett om det är för affärer, fritid eller för att besöka familj och vänner och Croatia Airlines spelar en viktig roll i detta, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia. Kroatien är ett mycket populärt resmål av flera anledningar och det är därför välkommet att kunna addera Zagreb till det totala utbudet från vår flygplats, säger hon.

– Jag tror att många svenskar kommer att uppskatta den nya, och snabbaste, förbindelsen med Kroatien och att våra flygningar på sträckan Stockholm – Zagreb kommer gör att fler väljer att utforska Kroatiens natur samt rika kultur och historia. I vår strävan att göra vår nya linje så tillgänglig som möjligt för så många passagerare som möjligt, erbjuder vi flygbiljetter tur och retur till kampanjpris under en tid, säger Slaven Žabo, direktör för kommersiella divisionen på Croatia Airlines.

Med start den 20 maj kommer linjen Stockholm Arlanda Airport – Zagreb (ZAG) att trafikeras tre gånger i veckan med ett A319 flygplan.