Best Western Danderyd – En praktisk pärla utanför stan

Det nyöppnade Best Western Danderyd erbjuder det du behöver för att kunna göra det mesta av ditt besök i Danderyd och i storstan. Det perfekta hotellet för dig som har ärenden i Danderyd eller för den som trivs bättre en liten bit utanför stan. 

Hotellet var tidigare Gamla Danderyds Gästeri som nu har fått en riktig uppfräschning och öppnades i mars 2022 under det nya namnet Best Western Hotel Danderyd.  

I en positiv bemärkelse kan du riktigt känna att hotellet endast varit öppet i några månader, all inredning är fräsch och inredningsarkitekten som skapat det har gjort det mesta av alla utrymmen. En skandinavisk ljus känsla men ändå varm. 

Enligt hotellet själva är inredningen inspirerad av ”30-talets Swedish Modern och skall andas natur, elegans och inspiration.

Ett stenkast från hotellet finner du en golfbana, shopping i Mörby Centrum och kommunikationer in till Stockholm City. Ifall vi utgår först från att du besöker hotellet och tänker befinna dig i Danderyd under vistelsen för jobb eller för att besöka familjen – då är detta det perfekta hotellet för dig. Det är ett prisvärt och bekvämt hotell som inte kommer göra dig besviken.  

Hotellet känns personligt och bekvämt, oavsett vad dagen har erbjudit för äventyr är det skönt att veta att på hotellet kan du ta ett glas vin eller en bit mat i bistron och för att smälta dagens alla intryck.  

För den äventyrslystne så finns den populära Roslagsleden på behagligt avstånd. Den bjuder på en fantastisk vandring genom Roslagen.  

Ifall du tänker besöka Best Western Hotel Danderyd som en hub inför besöket i Stockholm tar du dig med lätthet in till stan med tunnelbanan. Ett behagligt alternativ för dig som vill ha lugn och ro med nära till naturen men ändå besöka Stockholm. 

Rummen 

Alla rum är inredda i en vacker färgskala med bekväma sängar, skrivbord, stol samt minibar/kylskåp. Rummen har bra ventilering på sommaren och alla har ett tyst och lugnt läge.  

Badrummen finns med dusch, i några rum finns badkar för den som föredrar detta. Rumsnyckeln kan man få i mobilen men för den som föredrar ett konventionellt nyckelkort går det bra. Rummen har 34 tums interaktiv TV på varje rum och bra, snabbt internet.  

Frukosten 

Den kan du avnjuta med en trevlig utsikt i den mysiga matsalen. Allt som du behöver för en god frukost finns att tillgå. En riktigt bra standardfrukost som man kan lita på. 

Kontakt Best Western Hotel Danderyd