Ny flyglinje från Tyskland till Scandinavian Mountains Airport – Sälen Trysil

Tyska Lübeck Air lanserar en helt ny flyglinje till Scandinavian Mountains Airport med premiär 28 januari 2023. Linjen trafikeras på lördagar under vintersäsongen fram till den 8 april. Det här är den första tyska linjen som lanseras till Sälen/Trysil och både flygbolaget och flygplatsen har stora förhoppningar.

– Det är otroligt glädjande att kunna presentera den här helt nya flyglinjen från Tyskland. Det ska bli väldigt spännande att se hur linjen tas emot av nordtyskarna som vi vet älskar vår vackra fjällmiljö, snö och vintersport. Våra unikt korta transfertider ut till skidanläggningarna i kombination med en förstklassig alpin familjeprodukt ger oss ett bra utgångsläge. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Vi är övertygade om att Tyskland kommer att vara en stor och viktig marknad i framtiden och med den här nya linjen hoppas vi att fler tyska flygbolag får upp ögonen för oss, fortsätter Gunnar Lenman.

– En extra bonus med den här nya linjen är att vi som bor i närområdet snabbt och enkelt nu kan ta oss ner till Tyskland på ett snabbt och enkelt sätt, avslutar Gunnar Lenman.

Tidtabell 28 jan – 8 apr 2023

Lübeck (LBC) – Sälen (SCR), lördagar 09:30-11:30

Sälen (SCR) – Lübeck (LBC), lördagar 12:00-14:00