Finer & Taylor – En julvärdig show

I december ställer sig två av Sveriges mest folkkära personer på Hamburger Börs scen, Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor. Tillsammans skapar de en underhållande showkvällfylld av julmusik, humor, värme, god mat och oväntade överraskningar.

Inför julen 2022 spelas showen ”Finer & Taylor – En julvärdig show” på Hamburger Börs i Stockholm. De tidigare julvärdarna Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor är ett spännande och nytt artistpar som inte bara kommer att överraska musikaliskt utan även utmana deras bild av varandra och publikens förväntningar. Hela showupplevelsen spetsas med ett liveband bestående av några av landets främsta musiker under ledning av Marika Willstedt. För att skapa en fulländad krogshow har Tareq Taylor och Sarah Dawn Finer fått önska sina favoriter på tallriken.

– Jag har i hela mitt liv drömt om att få stå på scen och sjunga. Det känns helt overkligt att jagnu får göra det tillsammans med Sarah Dawn Finer som har en av Sveriges bästa röster. Tänkatt vi ska göra en helt egen julshow. Det är så att jag får nypa mig i armen, säger TareqTaylor.- Det är fantastiskt att få göra det här med Tareq Taylor.

Han är något så ovanligt som en mani sina bästa år, som vågar följa sina drömmar och börja om, som debutant. Men inte nog meddet, Tareq är en fantastisk sångare, en blivande artist som saknat en livescen. Vi kommer göra allt vi kan för att bjuda på värme, fest, humor, personliga storys, fantastiska julfavoriter i olika genrer och egna pärlor. Sen blir det ju såklart även en hel del överraskningar, säger Sarah Dawn Finer.

-Med målsättning att skapa en festlig och humoristisk show för alla, kan jag inte tänka mig enbättre duo. Det blir en härlig musikalisk resa – en rolig, personlig, charmig och alltigenomvarm kväll i vintermörkret, säger Mikael Gordon-Solfors, Producent.

’’Finer & Taylor – En julvärdig show” har premiär 2 december på Hamburger Börs i Stockholm, där den sedan spelas till och med 17 december.

-Jag är så oerhört stolt över Sarah Dawn Finer och Tareq Taylors mod att alltid fullfölja sinadrömmar. Här gör Taylor entré som musik- och liveartist och som han gör det! Kom och se, avslutar Mikael Gordon-Solfors. Biljettsläpp sker via Showtic den 23 september.