Emelie Walles lanserar Vibes Of Mind

Entreprenören och influencern Emelie Walles har alltid inspirerats av den spirituella kulturen som råder i Spanien och framför allt på ön Ibiza. Det är en livsstil som hon vill dela med sig av och som hon vill att flera ska upptäcka. Under hösten 2023 lanserar hon varumärket Vibes Of Mind som ska sälja kristaller, rökelser och andra spirituella och välmående produkter. 

Vad är Vibes Of Mind? 

Ett spirituellt paradis, som en godisbutik för själen med kristaller och aromaterapi.  

  

Varifrån kommer dina influencer till grundandet av Vibes Of Mind? 

Vi har hämtat inspiration från Spanien där vi även bor. Vi älskar den spirituella kulturen och då framför allt kulturen som råder på Ibiza. Det är färgglada härliga energier där, vi inspireras mycket av att hålla det spirituella som en touch i livet, du behöver inte göra om dig själv, bara sätta en liten guldkant på din tillvaro.  

 

Hur ser det generella intresset i samhället ut för spirituella produkter? 

Vår lansering blev en succé vi aldrig kunnat ana, vårt koncept är helt unikt i sitt slag i Sverige. Det finns många kristallbutiker, men inget med vårt koncept på produkter, sammansättning och syn. Innan vi öppnade upp dörrarna till vår butik i Skåne hade vi över 400 personer i kö som väntade på att få komma in. Dagens samhälle är nog medvetna om att vi glömt bort oss själva i en stressig och ständigt uppkopplad värld att vi nu insett att vi måste ta hand om vårt inre också.  

 

Hur trendkänsliga är era produkter? 

Våra produkter har funnits i urminnestider, det är bara vårt koncept och syn på det spirituella som är nytt och välbehövligt för att göra det tillgängligt för alla. Det spirituella, själsliga ska inte vara främmande mörkt eller obehagligt att närma sig. Vår vision är att göra det enkelt och roligt att ta hand om sitt inre. 

Hur har responsen på Vibes Of Mind varit? 

Vi är så tacksamma för den enorma respons vi fått, vi kunde aldrig ana att det skulle bli en sådan här succé direkt då det är ett helt nytt koncept.  

För de som inte känner dig, vad är din bakgrund? 

Jag är en spirituell själ som drivit bolag i snart 20 år och är engagerad i flertalet välgörenhetsorganisationer. Bland annat styrelseordförande i tre kommuner för Rädda Barnen, har ett eget nätverk Nätverket Kvinna som jobbar mot Kvinnojourer och skyddade boenden samt volontärer jag för ett projekt i Malmö där vi delar ut mat till hemlösa. I min företagsresa har jag lärt mig mycket, jobbat hårt och ibland glömt bort grunden i mig själv. Därav drömmen om att öppna Vibes Of Mind. Som företagare är jag även mentor till andra företagare genom Almi för att stötta fler bolag att ta sig in i näringslivet. 

Hur ser ni på Vibes Of Minds tillväxt?  

Vi strävar självklart mot att expandera mer. Öppna upp i storstäderna, inte bara i Sverige utan runt om Europa, det är ett långsiktigt mål vi har och allting handlar såklart om vår tillväxt och vilka möjligheter vi har. Vibes Of Mind fyller ett hål på marknaden som har saknats, vårt kortsiktiga mål är att göra oss ett namn och visa Sverige att vi finns här, leverera outstanding service till våra kunder och välkomna alla till vår familj. 

  

Hur ser ni på framtida expansioner? 

Vi siktar in oss på fler butiker, ta fram egna produkter inom soul care och bli starka som ett livsstilsvarumärke. Vi är mer än bara ett varumärke, vi är en livsstil.  

  

Om jag ska köpa en produkt hos Vibes Of Mind, vad köper jag då? 

Då tycker jag att du ska köpa ett av våra kristallkit som du känner passar dig i livet just nu, eller någon fantastisk badbomb eller shower steamer för en egen liten spastund hemma. 

E-handel sker genom vibesofmind.se