Elite Hotels designhotell utses till ett av Stockholms bästa hotell

En av Sveriges största reseguider, Expressens Allt om Resor korar nu Stockholms allra bästa hotell. På årets lista över huvudstadens spektakulära hotell, trendiga nykomlingar och legendariska klassiker hittar man Elite Hotels of Swedens 16 våningar höga designhotell – Elite Hotel Carolina Tower. 

I en av Stockholms mest expansiva stadsdelar reser sig det glas- och aluminiumbeklädda tornet som rymmer Elite Hotel Carolina Tower. Ett hotell fyllt med skandinavisk design, förstklassiga matupplevelser, smakfullt inredda rum, skygym, bastu, konferenslokaler, bar och en slående panoramavy över Stockholms kanske mest spännande stadsdel – Hagastaden. En ny urban miljö som förbinder Solna med Stockholms innerstad.  

Hotellet välkomnade sina första gäster 2017 har sedan dess blivit en uppskattad destination med närhet till både stadspuls och grönområden, inte minst för sina fina rum, fantastiska service och populära italienska restaurang, Haga Bottega. Tillsammans med Bank Hotel, Grand Hotel och Hotel Frantz hittar man Elite Hotel Carolina Tower på listan över Stockholms absolut bästa hotell – när gästerna får välja.  

”Denna typ av utmärkelse är såklart lite extra värdefull för oss då det är våra gästers betyg som ligger till grund för rankningen. Jag känner mig otroligt stolt och privilegierad över att ha ett så fantastiskt team som bevisligen levererar en högklassig service och lyckas ge våra gäster minnesvärda upplevelser,” Johan Månsson, Hotelldirektör, Elite Hotel Carolina Tower. 

Listan som Allt om Resor tagit fram är baserad på snittbetygen i de recensioner som hotellgäster har skrivit om respektive hotell på tripadvisor.se, hotels.com och booking.com. 

”Ännu ett av huvudstadens nya, spektakulära hotell som öppnat under de senaste åren. Som namnet anger är detta beläget i ett torn, närmare bestämt i ett av landmärkena i den nya stadsdelen Hagastaden som växer upp i gränslandet mellan norra Stockholm och Solna. Här erbjuds 211 rum spridda över elva våningar. Högst upp på 16:e våningen ligger hotellets gym och relaxavdelning […],” skriver Allt om Resors egna Måns Ivarsson och Niklas Sessler.