Dags att stärka teamet igen – Topp 3 tips!

Efter drygt ett och ett halvt år med att inte kunna ses, bygga relationer och allt det där som sker när man möts IRL dags att stärka teamet med en kick off resa tillsammans?  

Efter drygt 20 år i resebranschen har vi ett så stort utbud av härliga destinationer, här är våra bästa tips på de där smultronställena. 

Första tipset på destination är den vackra kusten utanför Lissabon. Närmare bestämt Cascais. Här finns ett behagligt  klimat,  historia, och  unika  viner  och  gastronomiska upplevelser.  Det är en är  en  perfekt  destination  med  kombination  av  charmig  småstad  men med närhet  till  Lissabon  med  storstadspuls. Utflykts tips är förutom en tur till  den  charmiga  huvudstaden  Lissabon, UNESCO-fredade staden  Sintra.  

Vår nästa favorit är Catalunya, en destination som har allt! Här finns Barcelona med storstadspuls, ett rikt kulturliv och historia, möjligheter till sport i alla dess former, kulinariska upplevelser och inte minst regionens goda viner och inte minst Cava.  

Sista tipset på destination är Irland, den  gröna  ön, som omges av en speciell charm och mystik med en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden och mytomspunnen  för  sin  vackra  natur.  Här möts man av en vänligt  välkomnande  befolkning. Här finns spännande och annorlunda aktiviteter för team building så som att testa de traditionella Gaelic Games.   

Nyfiken på att veta med och få mer inspirations för din kommande resa kontakta Golf Travel, mer än bara golf!  

Anette Wephton, ägare Golf Joy Travel