Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport kallar sig själva för ”Skandinaviens närmaste mötesplats” och det med all rätt. Det är ett mycket lättillgängligt hotell på Arlanda flygplats inne vid terminalerna som passar för möten, konferenser och bekväma hotellövernattningar. Hotellet har även en egen pool, restaurang och 44 möteslokaler samt Arlandas största eventlokal. 

Hotellet ligger mellan terminal 4 och 5 och har en imponerande utsikt från både hotellrummen och deras takpool. Tack vare sitt läge mitt i SkyCity med bara är några meter från terminalerna är det enkelt att ta sig snabbt till sitt flyg och transport som Arlanda Express, Flygbussarna, pendeltåg och parkering. Vill du shoppa inför resan finner du kläder, presenter, solkräm eller badkläder i SkyCity. 

Hotellets design är både modern och kreativ, skapat av arkitekterna Jan-Ove Fogelberg och Anders Erikols som blev inspirerade av platsens och all rörelse runt omkring.  

Konferens och möten 

Hotellet har 44 konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken där de kan anordna allt från one-on-one möten till 900 personer. I deras lokaler högst upp i hotellet möts du av en slående utsikt genom de stora panoramafönstren. Du som söker efter att kunna skapa stora konferenser, event, middagar eller kongressen i en av Nordens främsta knutpunkter har hittat rätt.  

Clarion Hotel Arlanda Airport hjälper även till så att konferensen eller event blir så hållbart som möjligt genom deras koncept: En mer hållbar konferens. Detta gäller är allt från mat, dryck och aktiviteter. De har även skapat andra färdiga konferenskoncept där utifrån olika teman: ”Treat them like stars” och ”Hemma hos” för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt. 

Restaurang och bar 

För den som söker efter någonting gott att äta rekommenderar vi ett besök på deras restaurang och bar Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, på 12:e våningen som bjuder på en kulinarisk resa med en blandning av lokala och globala smaker.  

Rummen 

Rummen har god förvaring, rymlig arbetsyta, Hilding-säng och badrummen har en stilren och exklusiv känsla. Alla deras hotellrum är designade av inredningsarkitekten Anders Björkén med smakfulla färger. Deras rumskategorier är Standard dubbelrum, Standard två enkelsängar, Superior dubbelrum, Superior dubbelrum (enkelsängar), Familjerum och Svit. 

Frukost 

De har en välsmakande frukostbuffé med många ekologiska alternativ, nybakat bröd, pålägg, fil och yoghurt, flera sorters müsli, goda ostar och en fräsch salladsbuffé. Och givetvis även äggröra, stekt eller kokt ägg. Frukosten serveras i Restaurang Runway på plan 2 och ingår alltid i rumspriset. Något av det bästa med frukosten är att de serverar så kallad Early Bird med kalla rätter redan kl. 4.00-5.00 och med kalla och varma rätter måndag-fredag 05.00 – 09.30, lördag – söndag kl. 05.00 – 10.30. 

Gym 

Deras gym är välutrustat med ca 20 maskiner för kondition, styrka och rörelse och med tillgång till bastu. Gymmet är kostnadsfritt för hotellgäster och du använder din rumsnyckel för att komma in. Gymmet har öppet alla dagar: 05.00 – 23.00 

Serviceutbud 

Pool 

Deras utomhuspool ligger i anslutning till gymmet och är 4×9 m, 1,5 m djup och har en temperatur på mellan 27-29 grader året runt. 

Pris 

Kostnadsfri entré till poolen för alla gäster som bor på hotellet. 

Room service 

De erbjuder room service kl 17.00-23.00 och levererar direkt till rummet mot en room service-avgift på 95 SEK per beställning. 

Tvättservice 

För dig som vill ha hjälp med tvättning kan du lämna din tvätt i receptionen innan kl. 08.00 så få tillbaka den åter samma dag. 

Express Checkout 

Särskild Express Checkout för dig som har bråttom och vill checka ut smidigt. 

Wifi och teknik 

På hela hotellet kan du surfa trådlöst utan kostnad. Du har även tillgång till deras business center på plan 3 där de kan hjälpa till med utskrifter, kopiering och scanning. 

Kitchen & Table 

För mer information och bokning på +46 8 444 18 00 eller via  
arlanda@kitchenandtable.se 

Måndag-Söndag: 17.00 – 00.00 (köket stänger 23.00).  

Kontakt 

Telefon: +46 8 444 18 00 

E-post cl.arlanda@choice.se 

Tornvägen 2190 45 Stockholm Arlanda , Sverige 

E-post Konferens: conference.cl.arlanda@choice.se